My Sweetie Readers

Monday, 18 May 2015

BEIJING, AKU CINTA DIA! VERSI CETAK BAKAL MENEMUI ANDA

Assalamualaikum...

apa khaabr semuanya?
lama betul Nia tak up entry di blog...

mesti ada yang pernah baca 'AKU JATUH CINTA LAGI' kan?
untuk pengetahuan semua, AJCL kini bertukar kepada 'BEIJING, AKU CINTA DIA!'
baby kedua Nia yang bercak-cak ni akan menemui para pembaca sedikit masa aje lagi...
Bila?  yang ni rahsia dan kekal rahsia sampailah covernya didedahkan...

Terima kasih banyak-banyak kepada penerbit sebab masih lagi bagi kepercayaan kepada Nia untuk baby yang kedua ni...

Nak tahu kisah Umar Yusuf dan Afrina Imani?  semuanya pasti terjawab dalam 'BEIJING, AKU CINTA DIA!'

Kali ni, terasa lebih bermakna untuk Nia sebab bukan aje novel Nia yang akan diterbitkan...
novel kembar Nia, Tini Hardanisyah pun akan turut sama diterbitkan di bawah penerbitan yang sama..jadi kegembiraan, kesyukuran dan kebahagiaan semuanya diadun menjadi berganda-ganda...
Untuk novel Tini Hardanisyah, tajuknya 'AWAK ILHAM SAYA'.... nanti kita suruh kedai buku letak sebelah-sebelah je BACD & AIS ya...

Apa-apa pun nak ucapkan terima kasih juta-juta kali untuk semua yang sokong & sudi luangkan masa baca hasil tulisan Nia yang tak seberapa...love you guys till moon and back...

Nia bagi hint sikit untuk cover...


 
 
          - ANIA MALNA-

8 comments:

  1. wahhh...tahniah Nia...akhirnya ^^, tahniah pada kembar juga..mesti KS kan? tak sbr nk tggu keluar

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u so much dear..... teruskan sokongan pd twin writers... <3 <3 <3

      Delete
  2. Nia..saya dah tengok cover..Cantiknya!!! suka suka..tetap kekalkan pink ek? Hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. forever pink lover dear....mmg request nak tema pink...hi3...hopefully yg ke3 pun pink.... tq atas sokongan tau.... Lots of love from me...

      Delete
  3. Tahniah Ania Malna...saya bru je abis bace novel Beijing, Aku Cinta Dia!!!bab yg paling saye sedih sgt bile Imani bru dpt tau Auntie Salina dh xder...huhuhu...saya suke sgt bace novel penulisan Ania Malna termasuk novel Cintaku Tertinggal Di Korea...sbbnye saye suke sgt yg ade kaitan dgn Korea or Chinese...hehehe..so fighting!!!chaiyok3x!!! utk novel yg seterusnye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq so muchie more dearie nadya..terharu atas sokongan yg diberikan.. teruskan support ya... :) :) :)

      Delete
  4. oooo ini novelisnya..sy mmg minat sgt ur writing..sgt best..and sweet..hihi...cintaku tertinggal di korea pn best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq so muchie moreee dearie suziey for ur support.... :) :) :)

      Delete