My Sweetie Readers

Friday, 6 December 2013

CINTAKU TERTINGGAL DI KOREA DALAM BENTUK NOVEL


Assalamualaikum semua^^

akhirnya CTDK keluar jugak dala bentuk novel....
Nia nak ucapkan berbanyak terima kasih pada semua yg sudi baca CTDK sejak awal hinggalah kini~
really appreciate it~
sayang semua~

jangan lupa dapatkan novel CTDK tau~

Ini sinopsis untuk CTDK^^

“Kenapa? Awak malu jalan dengan saya yang comot?” - SON MIN HYUK

“Bukan macam tu, lah. Saya tak pernah kisah pun awak tu macam mana, comot ke apa ke, saya terima aje.” - AIMIN HAZWANI

Opsss… Adakah itu bermakna Aimin telah menyerahkan hatinya kepada Son Min Hyuk, si mamat Korea mata sepet itu? Pertemuan yang tidak disengajakan itu, akhirnya membenihkan rasa yang indah berbunga-bunga pink. Bak kata orang, dalam hati ada taman.

Namun, Aimin terpaksa akur kerana perbezaan agama dan haluan hidup, mereka tetap tidak boleh bersama. Antara dia dan Son Min Hyuk bagaikan pipit dan geroda. Tambahan pula jodoh Min Hyuk setia menanti.

“Saya minta maaf. Kita tidak sehaluan. Cinta saya pada awak terlalu lemah jika dibandingkan dengan kasih sayang dan cinta saya pada Allah, Nabi Muhammad dan juga ibu dan ayah saya. Hubungan kita dah berakhir dan tak mungkin akan bersatu kembali. - AIMIN HAZWANI

“Tapi… saya sebenarnya dah…” - SON MIN HYUK

“Cukup, Min Hyuk. Kita memang tak boleh bersama. Sampai bila-bila pun.” - AIMIN HAZWANI

Kesengsaraan hidup Aimin makin parah apabila muncul Fariz yang membawa dendam kesumat akhirnya menyebabkan Aimin cedera parah dan koma.

Kehadiran Adam Yusuf yang setia menemani Aimin pada saat dia berperang dengan nyawanya mengubah segala-galanya. Adam Yusuf persis seseorang yang pernah membuatkan hatinya berbunga-bunga.

“Ayah harap adik dapat terima Adam Yusuf.” – AYAH AIMIN.

“Anggaplah Son Min Hyuk dah tiada dan pergi daripada hidup awak.” – ADAM YUSUF

Siapakah Adam Yusuf?





BOLEH KE LINK INI UNTUK BEBERAPA MAKLUMAT PENTING
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202522126434329&set=gm.577577602313978&type=1&relevant_count=1&ref=nf%20@

^^

LOTS OF LOVE FROM ANIA MALNA^^

38 comments:

  1. Tahniah Nia...i'm happy for you..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak sha....thanks sudi bce ctdk slama ni^^

      Delete
  2. Congrats akak ^^ excited glew nmpk novel ni kat pesta bku. He2. Truskn mnulis kisah2 yg indah ye. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot my dear...time kasih byk2 atas sokongan..... really appreciate it^^

      Delete
  3. Askum kak. saya ikut SCTDK sejak dari first bab lg. ala, ingatkan akak nak letak cover min hyuk, aimin dan adha gak. kak nia, ley x saya nak order daripada akak terus novel ni? ley dapat autograf/sign daripada akak. huhu.. hope sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot my dear!!!really appreciate it...cover depends pada penerbit dear..itu pun dorg mmg ikut my request jugak la which is pink n ada icon korea and malaysia.... oh my dear, akak mmg x mbik order...so sorry,,since kat my area mmg xada novel ctdk (jerantut)..cdih kan...ad rezki bln 4 t p pesta bku bru beli ctdk kot...if u can wait till bln 4? ok? :)

      Delete
  4. Akk , akk dh upload semue bab ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x upload semua bab dear....x boleh upload semua,,, t semua org bce kat sini, x ada org nak beli novel nanti.ahahhaa...

      Delete
    2. Saya dah baca. Saya dah beli. Saya dah habiskan baca. Saya sedih nak habiskan! Omoooooooo!!!
      Ottokhae????

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. tq so much dear sudi beli n baca CTDK... in sha Allah akak akan tulis CTDK special ramadhan + syawal...nantikan kay ;) tengok mcm mana Adam Yusuf 1st time sambut raya d kampung Aimin... ;)

      Delete
  5. Akak bla nk truskn smbung CTDK bab52 dh x sbr ni......anyway congrate for you....sye mmg suke bce novel akk...firts time comment here sllunye sye jdi silent reader jew....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot dear sudi bca ctdk...dah siap semuanya dear...ctdk da keluar as a novel...i am so sorry, akak tak boleh nak post the rest chapters....heheh...

      Delete
  6. Akak.. congrats.. hope boleh singgah ke blog saya jugak..

    http://foundmeascirnfannydjedd.blogspot.com/

    teringin nak jadi macam akak.. *twinkletwinkle..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks a lot dear....okay akak singgah ye nanti...
      boleh, you can do it...yang penting minat dan kesunggguhan,,, in sha allah dapat jadi novelis...amin1000x

      Delete
  7. hmm...memandangkan akak x nak continue update terpaksala kumpul duit beli that book...but if i buy it..bagus jgk...blh tambahmy novel collection..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. i'm your silent reader...anyway congrates sis on your succes...

      Delete
    2. tq dear....ni dah beli ke belum? thanks once again sebab menyokong... doakan untuk novel kedua akak ya....

      Delete
  8. Did you imagine Minhyuk from cnblue ? I'm looking forward to this novel. Ahhh hopefully ada ! Nice! Congrats kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nope dear...min hyuk from btob....tq sebab sudi baca ctdk..lots of love from ania malna...

      Delete
  9. Wow! This could be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Wonderful. I can understand your hard work.
    Gold & silver chain by the inch

    ReplyDelete
  10. Assalam kak ania... :) Saya dah bce novel akk,best n romantic gilerr..!! :D Sya nk tnye. Akk post setiap bab ke dlm blog akk? :) Tu je Assalam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa...salam atin... x dear...akak x boleh nak post semua..ehhehe... thanks sudi baca karya pertama akak yang tak seberapa ni...

      Delete
  11. Thanks for sharing...Eastern Voyage Pvt. Ltd. is one of the leading Travel Agents & Tour Operators in India with branch & associate offices all over India and in Nepal.
    Indian Travel Agents

    ReplyDelete
  12. Akak, saya dah baca cerita akak. Berbanjir-banjiran air mata saya. Saya harap akak dapat tulis novel lagi ya. Saya nantikan !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa,betul2 menjiwai CTDK ni sampi boleh nangis.he3x...tq so much dear...doakan my 2nd 'baby' ya...sekarang masih dalam penilaian... lots of love from AM ;)

      Delete
  13. Dah baca novel nie .. mmg best sgt .. smua emosi ada dlm cter nie .. alangkah indah son min hyuk ada dlm hidup sya .. hehe mamat korea tu :p tahniah kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih banyak2 dear sudi sokong...teruskan menyokong ya.... LOLF (lots of love from) ANIA MALNA ;)

      Delete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Thanks for sharing...Eastern Voyage Pvt.Ltd. offers the complete guide of tourism of Tribal in Odisha and Chhattisgarh. We are specialists in worldwide travel and tourism Odisha tour and admired highly for its quality services.
    Travel agents in Odisha

    ReplyDelete
  16. Salam.
    Serious best!!!
    Rasa sangat berbaloi beli novel ni!
    Tak sabar nak beli kak alia malna punya yang lain!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear sudi beli & baca CTDK...luvv u soo much ;) ...
      amin1000x,doakan AJCL akan menyusul ya...

      Delete
  17. Salam..memang betul..best sangat...tengok tajuk je da menarik, sebab tu beli buku ni..first time baca Bab 1, terus xleh berhenti..2x baca da khatam..Tahniah..tak rugi beli novel ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear ayu...terharu :) :) :) ...teruskan menyokong ya...
      love ya <3 <3 <3

      Delete
  18. Salam kak.
    CTDK best sangat sangat . hehhe.
    Saya harap sangat akak buat novel CTDK 2 . hahaha .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam jugak sis...
      terima kasih banyak2 sudi baca CTDK...
      buat masa ni masih belum ada perancangan untuk CTDK2...

      Delete