My Sweetie Readers

Thursday, 30 August 2012

syok sendiri @ ?????

akhirnya apa yang aku takutkan betul2 da jadi kenyataan~
Aimin Hazwani macam betul2 dah sebati dalam diri aku pulak

aigooo~

sedar lepas siapkan bab 24~
tak pasal2 nangis teresak-esak~
sebab hubungan dorang dah nak tamat kot~

sebak sendri @ syok sndri~hahhaha
entahlah orang lain baca nanti, nangis ke tidak~
huhuhuhu

and on9 jap, tiba-tiba nampak ni
~~~~~~~~~~~>
hmmmmmmmm 

(tak pasal2 pulak Lee Min Hyuk ni muncul~
p/s: Dia nak sokong Son Min Hyuk ke?hahahaha)

tapi senyum je la tengok pic kat atas tuh~
(tiba-tiba teringat aku pernah cakap kat mamat kat atas tu yang aku suka style rambut tu,
did he read that letter?/ perasan jap)


5 comments:

  1. penulis kena hayati kisah yg ditulis..agaknya nia dah sampai level tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe kot tp risau tkut nia je yg ngs tp org len bce x ngs pun~hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. da smbng la cyg^^skrg da siap pai bab 26 & upload smpai bab 23^^

      Delete
    2. BTW,thanks a lot for reading my story^^

      Delete