My Sweetie Readers

Monday, 11 August 2014

ALHAMDULILLAH ALHAMDULILLAH ALHAMDULILLAH

Assalamualaikum....
 
Apa khabar semua...
Lama betul Nia tak update di blog kan?  Bersawang tarantula dah blog nia. he3x....
 
Nak upload entry novel pun tak ada new entry...  masih dalam fasa writer's block....  Siapa2 baik hati silalah bagi ilham pada Nia.... ngeeeee <3 ...
 
Oh ya, tujuan entry kali ni sebab nak ucapkan trillion thank you pada kamu semua!!!
 
Sebab.....
 
 
Jeng jeng jeng
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Syukur sangat2..terkejut belum habis lagi....sengih sampai ke hari ni...
 
*excited macam dah menang pulak kan? padahal baru pencalonan....
Bagi nia, ini dah terlalu besar....
kerana 'my lovely readers' Nia dicalonkan...tanpa anda siapalah Ania Malna,kan?...
Thank you so much for your support!!!
 
Luv you muchiee moreee...
 
In sha Allah, undian akan bermula pada 20 ogos dan berakhir 27 ogos...
 
 
 
 
 
P/S : BOLEH TAK NAK BUAT DIA NI JADI NEXT HERO??? siapa setuju?
 
 
 
 
 
 

4 comments:

  1. Google is the best search engine so make a search on Google...I like this blog...Thanks
    retirement income planner

    ReplyDelete
  2. It is a pleasure going through your post. I have bookmarked you to check out new stuff from your side.
    Ivanica

    ReplyDelete
  3. I artlessly could not leave your website above-mentioned to suggesting that I acutely enjoyed the acclimatized admonition an abandoned accession to your guests? Is gonna be abashed steadily in acclimation to investigate cross-check new posts.
    Sarajevo apartment

    ReplyDelete
  4. I was very encouraged to find this site. I wanted to thank you for this special read. I definitely savored every little bit of it and I have bookmarked you to check out new stuff you post.

    Ivanica

    ReplyDelete